Само еден навивач дојде да ги испрати фудбалерите, колку ќе ги пречекаат ако победиме? (Фото)

Пандев и другарите заминуваат во Грузија без премногу фанфари, но сликата ќе биде поинаква при враќањето ако се вратат како учесници на ЕП.

Слични вести...