Само еден тим бил поголем малер од Ливерпул – цела сезона без пораз, но и без титула!

Во Топ 5 лигите е вистинска реткост да не се биде првак со само еден пораз како тоа што е овојпат гигантот од „Енфилд Роуд“

Слични вести...