Само во Sport Life уникатен начин да добиете плус 500 денари!

Акциската понуда „Sport Life Мени“ е посебно привлечна во четврток. Тикетите коишто се денеска уплатени со Sport Life картичната, може да ви донесат дополнителна добивка.

Менито за четврток нуди: 500 денари ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР на СЛ Клуб картичка за ПРВИТЕ 150 ДОБИТНИ ТИКЕТИ во текот на денот, уплатени со СЛ Клуб картичка.
(Услов: Минимум 50 денари уплата на тикетот, минимум 3 натпревари на тикет со минимална погодена вкупна квота од 10).

Првите 150 добитни тикети се одредуваат според времето на почетокот на последниот натпревар на тикетот (по саатница на одигрување).
Тикети уплатени со ваучер не влегуваат во конкуренција.
Еден корисник може да добие само еден ваучер во текот на денот.

- Оглас -

Најнови вести