Само во Sport Life: Уплаќаш тикет и добиваш поврат на парите до 500 денари!

И во новата 2022 година, акциската понуда „Мени на Sport Life“ е активна за сите оние коишто имаат СЛ Клуб картичка. Оние кои уште немаат извадено ваква картичка, тоа може да го направат бесплатно во кој било објект на Sport Life.

На денешното вторнично мени секој оној што ќе уплати тикет, ќе има шанса да добие поврат на пари. Се работи за 10 отсто враќање на уплатените средства, а максималната сума која може да ја вратите е до 500 денари.

10% CASH BACK во вредносен ваучер за сите несистемски тикети (со една комбинација) коишто го исполнуваат условот: Минимум 3 натпревари на тикет и со минимална вкупна квота 10 на тикетот уплатени во периодот од 09:00 до 11:00 и од 21:00 до 23:00 часот.
(Минимален ваучер од 20 денари за акумулирана уплата од 200 денари и максимален ваучер од 500 денари за акумулирана уплата од 5.000 денари или повеќе).
Тикети уплатени со ваучер не влегуваат во пресметката за Cash Back.

- Оглас -

Најнови вести