Се шегуваат на своја сметка – Урнебесна пародија на Осогово: Еве како игравме во 2019 (Видео)

Луѓето во клубот од Кочани што се задолжени за комуникација преку социјалните мрежи, за жал на Осогово, работат многу подобро од резултатите што кочанчани ги имаат на терен.

Слични вести...