Се срамеше што е вториот највисок човек на светот, сега е горд олимписки првак

Иранецот Мортеза Мерзад вели дека ретко излегувал од дома поради височината од 246 сантиметри, но одбојката му помогна да се справи со болеста што ја има

Слични вести...