Сејдини и Ангеловски на средба со Амбасадорот на Мексико, се договара пријателски меч

В.д. претседателот на ФФМ и селекторот на македонската репрезентација биле на средба со Амабсадорот на Мексико, а во тек се и преговори за пријателски натпревар со атрактивните Мексиканци.

Слични вести...