Севилја не простува елиминација од аутсајдер – „Шут-карта“ за Мачин

Славија Прага вчера го елиминираше петкратниот освојувач на Лигата на Европа, цената за неуспехот ја плати тренерот.

Слични вести...

1 Response

  1. 19.03.2019

    […] елиминација од Славија Прага во Лигата на Европа, Севилја му врачи отказ на тренерот Пабло Мачин, а Мончи вели дека треба да му се даде шанса на […]