Шалке 04 смени четворица тренери во 2020 година, сега има мајстор за титули, но и за опстанок

Човекот што блескаше со Базел со стандардни настапи во Лигата на шампионите ќе се обиде да го спаси германскиот гигант од испаѓање.

Слични вести...