Шчепановиќ е сменет, Филиповски чека промоција во Партизан

Очекувано, поранешниот кошаркарски ас е разрешен од позицијата прв тренер на српскиот гигант, што отвара пат за нашиот стратег, кој е топ-кандидат за кормилото на поранешниот европски првак.

Слични вести...