Шкотите претераа со алкохолот, еден навивач за малку ќе настрадаше во Минхен (Фото)

Шкотските навивачи го окупираа Минхен во пресрет на првиот натпревар од Европското првенство против домаќинот Германија. За нив успех е и самиот пласман на шампионатот, па навивачите уживаат во секој момент, секој на свој начин.

Деновиве во Минхен се испи многу алкохол, но еден навивач за малку ќе завршеше трагично. Очигледно во алкохолозирана состојба, навивачот падна по скалите во еден трговски центар во Минхен, па се здоби со повреда на главата. Крв имаше на сите страни, но брзата реакција на присутните се чини дека му го спаси животот.

- Оглас -

Најнови вести