Шок од Штутгарт, нивниот прв стрелец има друго презиме и година на раѓање!

Неверојатна вест од Германија.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *