Што му требаше? Азар сам се шишал и се пофалил на неговиот фризер (фото)

Ниту може да оди на фризер, ниту фризер може да му дојде дома, па затоа морал сам.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *