Шварцман жали за талентот на Кирјос: Може да биде голем шампион, но малку е луд

Аргентинецот очекува Циципас, Зверев, Тим и Медведев да доминираат кога ќе замине големата тројка, а го спомена и бунтовникот од Австралија

Слични вести...