„Сигурица на денот“ – Волкановски ќе ја одбрани светската титула против Халовеј

Sport Life ви нуди можност да се обложите на вечерашните ултимејт фајт борби од УФЦ 251, квотата за триумф на нашинецот најавува победа.

Слични вести...