Сити не можеше против лошата традиција на финалистите-дебитанти

Подобро е да се каже дека е проклетство отколку традиција

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *