Скијачот што ги исплаши сите со хорор пад има тежок потрес на мозокот и скрши клучна коска (Видео)

Швајцарецот Урс Киренбил имаше несреќен скок и пад на спустот во Кицбил и има неколку повреди, но е во стабилна состојба

Слични вести...