Снимена цела акција како девојката успева да помине покрај обезбедувањето и да влезе на терен (Видео)

Иако имаше илјадници луѓе задолжени за безбедноста, сепак имаше пропуст во финалето во Мадрид

Слични вести...

3 Одговори

  1. 02.06.2019

    […] Прочитај повеќе тука…Меѓународен фудбал – Спорт Ма… […]

  2. 09.06.2019

    […] на финалето во Мадрид беше атрактивната плавуша. Кински втрча на терен во првото полувреме, а на костимо… кој го носеше, ја рекламираше Youtube страната на својот […]

  3. 25.06.2019

    […] […]