Со Квотите на денот на Sport Life уплатата ја множите со 51 (Фото)

Денешните понеделнички Квоти на денот кои ги предлага Sport Life имаат вкупен коефициент од 51.03 и се исто фудбалски.

Првиот пар е Ал-Итихад – Пирамидс од египетското првенство, а во Sport Life добивате квота 2.10 за играта дека во второ полувреме ќе има повеќе голови отколку во првото.

За мечот на Интер Турку и Лахти се нуди квота 2.25 за двата тима да дадат гол и во двете полувремиња да има гол.

Мегаквота од 2.70 има за екипите на Вастерас и Хакен да постигнат барем по еден гол во второто полувреме на нивниот вечерашен меч.

За средбата помеѓу Норшепинг и Ѓургарден, квотата на денот е 2.00, и тоа за играта дека во двете полувремиња ќе има од еден до три гола.

Како шлаг на тортата има уште една квота од точно 2.00, и тоа за дуелот на ФХ и КА Акурејри, а за да биде добитна, треба да има гол во првото и два или повеќе голови во второто полувреме.

- Оглас -

Најнови вести