Со љубовницата отишол на стадион и во директен пренос го уловиле (Видео)

Додека бил на фудбалски меч, еден маж бил откриен дека ја изневерува својата сопруга. На пријателскиот дуел меѓу Барселона од Еквадор и екипата на Делфин, Казановата решил да ја однесе својата љубовница на фудбалски меч. Тоа што не знае е дека токму таму ќе биде откриен дека ја изневерува сопругата.

На спортските настани сега често се појавува „Камера за бакнеж“ на која се бараат парови кои ќе се бакнат пред сите на камера и тоа оди во живо на телевизија. Мажот заборавајќи дека постои таква камера, ја бакна девојката, но веднаш потоа се сетил дека треба да биде повнимателен, па веднаш ја тргна раката од девојката која ја гушкаше и бакнуваше.

Сепак било доцна. Неговата жена го следела мечот и во живо видела дека мажот ја изневерува.

https://youtu.be/g8b-uvJ0rLk

- Оглас -

Најнови вести