Со повредите и суспензиите сме три напред-три назад

Ќе има измени во составот на Македонија, а повредените Спировски, Младеновски и Трајковски ќе ги заменат Николов, Муслиу и Несторовски, со тоа што и капитенот Горан Пандев речиси сигурно ќе игра против Израел.

Слични вести...