Со Супер типот на Sport Life одберете си специјален џокер од фудбал, кошарка и хокеј на мраз

Супер типот на Sport Life e со свежа понуда од 16 натпревари, сите со зголемени коефициенти, а изборот е од три спортови: фудбал, кошарка и хокеј на мраз.

Има вкупно 53 најразлични варијанти на игри на понудените 16 натпревари, што е одлична можност со добра стратегија да си одберете специјален џокер за поголема добивка на вашите тикети.

Понудата стартува со фудбалскиот меч во Турција меѓу Анталијаспор и Касимпаша во 15 часот, а трае во текот на целиот ден со нови натпревари до 21.45 часот, кога почнува последниот меч, исто така фудбалски, во Португалија меѓу Фамаликао и Портимоненсе.

- Оглас -

Најнови вести