Со врзување на трилингот дуели од Квотите на денот, се добива коефициент 8.5

Понудата е сосема солидна и треба да се искористи.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *