Состави: Грузија почнува многу офанзивно, Македонија со двајца напаѓачи во формација 4-4-2

Македонската фудбалска репрезентација ќе тргне во формација 4-4-2 против Грузија, во обид да стигне до нова победа во Тбилиси. Милан Ристовски и Бојан Миовски се во офанзивниот ред од кои се очекуваат голови.

Грузија ќе игра офанзивно во формација 3-4-3, што значи дека селекторот Вили Сањол нема да калкулира, иако и еден бод му е доволно за обезбедување на првото место во групата.

- Оглас -

Најнови вести