Совет за младите фудбалери: Бев идиот, за еден ден купив три автомобили…во тоа не е среќата

Поранешен играч на Барселона и Милан дури сега се кае зошто не бил дисциплиниран и не одел редовно на тренинзи.

Слични вести...