Специјална акција во Sport Life за Лигата на шампионите – Уплати тикет од 200 денари и добиј Е-ВАУЧЕР

Денеска и утре од 16 до 19 часот во објектите на Sport Life во Ново Лисиче 1 и Лисиче.

Слични вести...