Sport Life со скратено работно време во петок и сабота

Спортските возбудувања ќе бидат актуелни и за време на новогодишната еуфорија, па затоа во Sport Life може да ја завршите 2021 година, но и да ја започнете 2022 година со добитни тикети.

Сите обложувалници на Sport Life ќе работат и на 31 декември, но и на 1 и 2 јануари, и тоа со следното работно време.

31  декември (петок) – Работно време од 9 до 17 часот.

1 јануари (сабота) – Работно време од 11 до 19 часот.

2 јануари (недела) – Нормално работно време.

Единствено на 1 јануари нема да се врши исплата на добитните тикети.

- Оглас -

Најнови вести