Среќата ги следи храбрите: Ди Кармине утна пенал, Лазовиќ ја погоди пречката, па Велосо со „бомба“ го поздрави Јуве (видео)

Верона пропушти две златни шанси да го казни италијанскиот првак, па мораше да поправа капитенот

Слични вести...