Српски пејач „потпиша“ за Мајами хит (Видео)

Словенечкиот кошаркар Горан Драгиќ на социјалните мрежи објави кратко видео од песна на српскиот пејач Љуба Аличиќ, а главна причина е што Аличиќ е облечен во јакна со клупскиот амблем на НБА-клубот Мајами хит, за којшто игра Драгиќ.

Драгиќ е воодушевен од стајлингот на пејачот и реши на своите американски пријатели да им докаже дека Мајами е популарен и во Србија.

- Оглас -

Најнови вести