Страшна повреда на борец, носот му беше целосно искривен (Вознемирувачко видео)

Маи таи борецот Шајан Хејдари се здоби со тешка скршеница на носот за време на борбата против Пор Тор Тор Печрунгруанг на еден настан.

Тајланѓанецот со аперкат го удри Иранецот Хејдари во носот, по што на снимката се гледа како носот „отиде во друга димензија“. Лекарите влегоа во рингот да му помогнат на Хејдари, а судијата му додели победа на Тајланѓанецот со техники нокаут.

https://twitter.com/i/status/1771944470927314954

- Оглас -

Најнови вести