Супер типот на Sport Life во типично зимско издание, има фудбал и хокеј и топ-коефициенти (Фото)

Интересна е понудата на Sport Life за денешниот Супер тип со по шест натпревари од фудбал и хокеј на мраз, сите со специјални коефициенти.

Класично зимско издание во кое доминираат два спорта, а има вкупно 36 различни комбинации за игра од кои можете да си одберете ваш џокер со зголемена квота за поголеми добивки во Sport Life.

Понудата важи цел ден, а првиот меч почнува во 15 часот и е фудбалски во Индија, меѓу Бенгалуру и Ист Бенгал.

Има доста хокеи од европските лиги, но и од НХЛ, а од најсилната лига на светот доаѓа и последниот меч во понудата меѓу Вегас Голден најтс и Нешвил предаторс што ќе се игра во 4 часот по полноќ.

Има и англиски фудбал од пониските ешалони, два куп-натпревари, по еден во Франција и Шпанија, па изборот е интересен во период кога мируваат Топ-5 лигите во Европа.

 

- Оглас -

Најнови вести