Супер тип што ќе се памети – Има само фудбал, рекордни 80 варијанти за игра и многу јаки џокери со топ-квоти (Фото)

Одамна не се случило во Sport Life понудата во Супер типот со стандардни 16 натпревари да биде од само еден спорт, а денеска доминира фудбалот.

Петок и цел викенд ќе бидат во знакот на најважната споредна работа на светот, почнуваат три од Топ-5 лиги во Европа, а и денеска во Супер типот доминацијата на фудбалот е апсолутна.

И има специјални квоти, засилени, како што е и вообичаено, па Супер типот е задолжително четиво пред да се направи тикет во Sport Life.

Тука може да се најде топ-џокер за поголеми добивки, а има дури 80 различни комбинации за игра, или за секој меч по пет варијанти за игра, што е рекорд во понудата на Sport Life со Супер типот.

- Оглас -

Најнови вести