Супер типот ги фаворизира домаќините

Денешниот Супер тип на Sport Life ги фаворизира домашните екипи. На 14 од 16-те понудени средби има зголемени квоти за кец, додека во три наврати такво нешто има за триумф на гостите.

Доколку се соберат овие две бројки испаѓа дека има 17 средби, но по повод големото финале на Евробаскетот меѓу Шпанија и Франција, зголемени коефициенти има за двете селекции.

За триумф на „црвената фурија“ квотата изнесува 2.55, додека Французите да го освојат златниот медал коефициентот е 1.73.

Во Холандија ќе се сретнат ПСВ и Феенорд, а за триумф на домашните има квота од 2.01, додека за 3+ истата изнесува 1.56.

Една од ретките квоти каде што се фаворизирани гостите е таа на ПСЖ на гостувањето кај Лион и истата изнесува 1.76.

- Оглас -

Најнови вести