Супер типот на Sport Life со зголемени квоти за многу реални исходи

Тенис, хокеј, фудбал и кошарка, се спортовите од кои има натпревари во денешната интересна Супер тип понуда на Sport Life.

И денеска се нудат интересни комбинации од 16 натпревари со коефициенти кои се специјални и зголемени во однос на стандардната понуда.

Може да се забележи дека има многу зголемени квоти за мечеви на кои еден тим или играч е голем фаворит, па некој од овие дуели мора да се најде на вашите тикети како специјален џокер за поголема добивка во Sport Life.

Разгледајте ја целата понуда, сигурно ќе најдете нешто интересно и привлечно.

- Оглас -

Најнови вести