Тенис и натпреварите од европските фудбалски купови со зголемени квоти во Супер типот на Sport Life (Фото)

Натпреварите од европските фудбалски купови се главни во понудата со зголемени квоти на Sport Life, Супер типот. Сепак, освен 11-те фудбалски натпревари, зголемени квоти има и за пет тениски меча.

Во Супер типот на Sport Life за четврток може да најдете зголемени квоти на вкупно 60 игри, а првиот натпревар започнува веќе во 11 часот. Сепак, фудбалските натпревари на програмата се од 18 часот и подоцна, па изборот за денес навистина е голем.

- Оглас -

Најнови вести