Тениска и хокеј доминација, но мора да има и фудбал

Денешната понуда во Супер типот на Sport Life е малку поинаква затоа што тенисот е доминантен спорт. Дури осум тениски дуели се дел од 16-те натпревари со зголемени коефициенти за денеска.

Ретко кога фудбалот е во сенка на друг спорт, но денеска е така. Освен осумте тениски, има и четири хокеј дуели кои се интересни да се одиграат, додека за најважната споредна работа на светот, фудбалот, остануваат четири дуели со зголемени коефициенти.

- Оглас -

Најнови вести