Тенисот доминира, но проширена понуда со зголемени квоти има за првиот натпревар од ЕП (Фото)

Тениските натпревари доминираат во понудата со зголемени квоти на Sport Life, Супер типот. Сепак, главното внимание денес е насочено кон првиот натпревар од Европското првенство, помеѓу домаќинот Германија и Шкотска. Токму за овој натпревар има специјална проширена понуда со зголемени квоти, која може да ја најдете само во Супер типот на Sport Life.

Вкупно шест фудбалски натпревари се дел од Супер типот, додека осум се од тенисот. Последните два меча се од кошарката. Тоа би значело дека во Супер типот на Sport Life за петок може да најдете зголемени квоти на вкупно 42 игри.

Веќе како по обичај, први на програмата се тениските натпревари, кои започнуваат во 12:30 часот.

- Оглас -

Најнови вести