Тенисот доминира, но зголемени квоти има и за натпреварите од ЕП и Копа Америка (Фото)

Тенисот има тесно мнозинство во однос на фудбалот во понудата со зголемени квоти на Sport Life, Супер типот. Седум од натпреварите се од фудбалот, а два повеќе, односно девет од тенисот.

Сепак, најинтересното во понудата се натпреварите од Европското првенство и Копа Америка, а за два од нив има зголемени квоти дури на осум игри. Таква специјална понуда и зголемена можност за избор има за натпреварите на Франција и Белгија од Европското првенство, како и за дуелот од Копа Америка помеѓу домаќинот Сад и Уругвај.

Во Супер типот на Sport Life за понеделник може да најдете зголемени квоти дури на 50 игри.

- Оглас -

Најнови вести