Тенисот му помогна да ја надмине тешката траума

Мареј открива трагична случка од неговото минато, позната како најмасовен масакр во британската историја

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *