Тежи 72 милиони долари во НХЛ, а Линѕи Вон со правосмукалка избриша под со него (Видео)

Пи-Кеј Субан и неговата девојка и една од најпознатите скиjачки на сите времиња имаа домашно дерби што го доби припадничката на понежниот пол

Слични вести...