Типувај за ваучер!

Типувајте го во коментар под текстот конечниот резултат на натпреварот Милан - Олимпијакос.

Слични вести...

101 Одговори

 1. Бојан Тасевски напиша:

  Милан-Олимпијакос 2:1

 2. Blazhen gunovski напиша:

  2:1

 3. Aleksandar напиша:

  1:1

 4. Димитриј напиша:

  1:1

 5. Бојан напиша:

  3:1

 6. Никола напиша:

  3-1

 7. Aleksandra Vasilkova напиша:

  1: 0

 8. Ненад напиша:

  2:1

 9. Никола напиша:

  2:0

 10. Александар напиша:

  3:2

 11. Aleksandar напиша:

  1-1

 12. Vlado Micoski напиша:

  2:1

 13. Христијан напиша:

  2:0

 14. Hristo напиша:

  Milan 2:0 Olympiacos

 15. Zarko JAnev напиша:

  2:2

 16. Andrej Mihajlovski напиша:

  3:1

 17. Kristijan напиша:

  2-1

 18. Hristijan напиша:

  2:0

 19. Vasko Crnakovski напиша:

  4:1

 20. Дејан напиша:

  3:1

 21. Petre напиша:

  Milan-Olimpijakos 2:0

 22. Dejan Pacarski напиша:

  1:0

 23. Ангелче напиша:

  4:0

 24. Aleksandar напиша:

  3:0

 25. ikkaa напиша:

  milan 3-1

 26. Стефан напиша:

  2:0

 27. Билјана напиша:

  3:1

 28. Aleksandar напиша:

  2:0

 29. Столе напиша:

  1:0

 30. Славе Ѓинковски напиша:

  1-2

 31. Darko Brankovski напиша:

  2:1

 32. Aleksandar напиша:

  3-o

 33. Jane Mircevski напиша:

  1:1

 34. Dejan Mladenovski напиша:

  4-2 za milan

 35. Танче напиша:

  1:0

 36. Zoran Ristovski напиша:

  0 : 0

 37. Saso Merzanoski напиша:

  2:1

 38. Hristijan напиша:

  3:1

 39. ibraimali напиша:

  4:1

 40. JordanManic напиша:

  1:1

 41. Данчо напиша:

  1:2

 42. Kristijan напиша:

  2-1