Тодоров: Не заслуживме да победиме, во Талин одиме по 10 разлика; Витингтон: Ова е спорт со две полувремиња

Изгледа ќе ни требаат барем две победи за пласман на ЕП 2021, а во Русија ќе одиме без Димитријевиќ.

Слични вести...