Тој што губи има право и да се лути: Пеп спортски се поздрави, но и се скара со Солскјер (видео)

На Гвардиола не му се допадна што судијата за момент застана со игра со цел да се изврши замена, во моментот кога играчите на Сити сакаа да изведат брз аут

Слични вести...