Тошевски го погодија, ама со Јапонците оди потешко – Ростов купи засилување и по грешка претстави друг играч (Фото)

Новиот клуб на големиот македонски талент по грешка го претстави новото засилување Кенто Хашимото со фотографија од неговиот репрезентативен соиграч Јуја Осако.

Слични вести...