Трагикомедија во Гана: Го расипа наместениот меч затоа што само тој не уплати (видео)

Фудбалерите на двете екипи се обложиле на точен резултат 5-1, а единствениот играч кој не уплати на резултатот од фрустрација намерно заби два автогола.

Слични вести...