Трактор треба да ја „прегази“ Лада, повеќе сигурици имаат зголемени квоти

Очекувано е фудбалска доминација во денешниот Супер тип во Sport Life, но има и понуда за љубителите на хокејот и тенисот. Во рускиот хокејски шампионат Трактор Челиабринкс треба да победи над Лада Тољати, а домашниот терен треба да го искористи и АК Арс Казањ против Витез.

Во италијанската пресметка на ВТА турнирот во Мексико, Јасмин Паолини ја има фаворитската улога против Тревисан Мартина. Уште една Италијанка треба да го помине денешниот предизвик, а тоа е Камила Џорџи, која игра против Мајер Шериф од Египет.

Од фудбалската понуда има многу интересни мечеви од повеќе различни првенства, а речиси на сите домаќините се во улога на фаворити.

- Оглас -

Најнови вести