Тренерот кој вечер ќе го води Реал, со Зидан се запознале благодарение на биде во тоалет

Алавес слави 100-ти роденден, есеноска победи во Мадрид, Кралевите се ослабени, но првакот на клупата ќе има интересен лик како главен тренер.

Слични вести...