УЕФА денеска ќе донесе очекувана одлука – Финалињата во ЛШ и во ЛЕ ќе се играат без публика

Повторно со помош на видеоконференција челниците на УЕФА денеска ќе имаат состанок со претставниците на сите 55 европски национални федерации, а се очекува одлука мечевите за титулите во Лигата на шамоионите и во Лигата на Европа да се играат пред празни трибини.

Слични вести...