УЕФА ги притисна Англичаните – Мора да се најдат хулиганите што дивееа на „Вембли“

Откако им се заканија со строги казни, претставниците на фудбалската асоцијација на Англија најавија темелна истрага за инцидентите на финалето на ЕП

Слични вести...