Украинците покажаа дека се опасни пеналџии во потопот над Кипар

Националниот состав на Шевченко бележи учинок 4/5 од белата точка, тоа е нешто што треба да го знаат Рисовите.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *